AMONGST SHADOWS

En ordløs komedie om at være fanget.

Fangen begynder at opføre sig underligt. Manglen på stimuli fra andre mennesker og verden udenfor, får hans sind til at krølle sig sammen og tingene til at antage absurde former.

I et forsøg på ikke at miste forstanden, opbygger fangen en række rutiner. Men de ender med at blive en anden form for fangenskab.

Amongst Shadows er en minimalistisk komedie, hvor skuespiller Hartvig Hansen står alene på scenen. Han har en baggrund som danser og prisvindende tryllekunstner, før han uddannede sig til skuespiller på The Russian Academy of Theatre Arts, GITIS i Moskva.

MEDVIRKENDE: Hartvig Hansen TEKNIK: Mogens Knudsen MUSIK: Daniel Dumont FOTO: Jakob Halskov

FORESTILLINGEN KAN KØBES. SEND EN MAIL, SÅ FINDER VI EN DATO

PRESSEN SKREV

***** Hartvig Hansen fremfører det med en indlevelse og en sans for improvisation, der styrker den minimalistiske scenografi…De få virkemidler styrker stykket. Det er en interessant optræden, hvor man som publikum får et indblik i en indespærret verden, som de fleste nok ville ønske sig ud af, men som viser sig at indeholde en tryghed, fangen ikke kan forlade. (Overspring.dk)

˜˜˜˜˜ *****Denne forestilling burde være obligatorisk for alle teaterinteresserede... Jeg var vidne til en kunstner som genoplivede teatret med en imponerende detaljerigdom...Hartvig Hansens naturlige talent på scenen minder mig om Peter Sellers. (Yaşam Kaya, Tiyatronline)

˜˜˜˜**** Hartvig Hansen spiller sin rolle med nærvær og opmærksomhed. Den fængslede mand, som har sine rutiner og helt faste rammer, spilles af en skuespiller, der er klar til at følge alle impulser, og som er villig til at gå i alle retninger. Hartvig Hansen, der også selv er manden bag forestillingens tilblivelse, formår at trykke lidt på vore dårlige vaner og på vore daglige, perspektivløse småirritationer. Det er et tiltrængt trykkeri. (Morten Hede, kulturel blogger)