Mette Rønne i forestillingen Det Sidste Ord. Foto: foto8600.com

Det Sidste Ord

En forfatter med otte succesfulde bøger bag sig, skal skrive sidste kapitel i sin 9. bog om privatdetektiven Jack. Hun skal aflevere det færdige manuskriptet næste morgen men sidder ubehjælpeligt fast. Hun er tom for ideer og oveni frustrationen begynder karakteren Jack at digte med. Han blander sig, gør han.

Jack fremsætter ønsker til handlingen, for han er dødtræt af at være en kliché. Hvorfor skal han stå i regnen under den defekte gadelampe og kæderyge Marlboro præcis som alle andre detektiver nogensinde? Jack vil mere med sin historie. Hans mange ønsker vokser til krav og ender i et direkte ultimatum. Men hvem får det sidste ord?

AT TURDE TAGE STYREPINDEN
DET SIDSTE ORD handler om at risikere det, vi kender og turde tage styrepinden i eget liv. Poesi og humoristiske sprækker smelter sammen, når Kulturmarkt præsenterer DET SIDSTE ORD og endnu gang viser publikum kraften i vores egen fantasi. I mødet mellem forfatterens virkelighed og Jacks fiktive univers, kan alt ske. For hvad er egentligt virkeligt og hvad er fantasi?


Af og med: Holger Østergaard og Mette Rønne
Konsulent: Hans Rønne
Udviklet i samarbejde med: Daniel Lill
Movement director: Christian From
Dramaturg: Ditte Bichel
Foto: Per Pedersen foto8600.com

 

STØTTET AF

Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje