CARSTEN ESKELUND 'VÆKST!'

Efter ”Sådan én man selv griner af”, hvor han ærligt og morsomt og fortalte om genforeningen med den far, han ikke havde set i 28 år, er Carsten Eskelund klar med sit andet soloshow.

Denne gang er blikket vendt udad. Mod det samfund han for 2½ år siden satte en søn i. Og på mange måder ser markant anderledes ud, end det han selv voksede op i. Nu er vi jo en konkurrencestat. Hver mand og kvinde for sig i jagten på økonomisk vækst. Her er ingen præmie til nummer 2. Men hvordan sikrer du dig, at lige netop dit barn bliver en vinder? Hvad skal du fokusere på for at skabe en lille hensynsløs egoist, der giver de andre små konkurrenceborgere baghjul? 

Det, og meget mere, får du svaret på i showet ”VÆKST!”,

Dette er vaskeægte samfundssatire, når det er bedst. Betragtninger om at være skattepigtig borger og hårdtarbejdende familiefar og i en tid, hvor vi løber så hurtigt vi kan, og alligevel får at vide, vi skal løbe hurtigere. Og ikke nok med, at der bliver der skåret ned overalt, så sælger de ovenikøbet også DONG- VORES energiselskab til Goldman Sachs! De værste finansforbrydere i nyere tid.

VÆKST! handler om at bevare optimismen og overblikket i dette virvar af overvågning, bankmænd der fortæller én, hvor længe man har råd til at leve og kinesere der ånder os i nakken. For hvis vi udelukkende træffer beslutninger baseret på, hvorvidt det kan betale sig eller ej, hvor ender vi da henne?

Glæd dig til 75 minutters stand-up med en af Danmarks mest originale komikere. Der måtte dykke dybt i posen af selvkontrol, da han pludselig stod ansigt til ansigt med Bjarne Corydon på Bornholmerfærgen en solbeskinnet sommerdag. Den historie får du i øvrigt også...

--------

Siden sin stand-up debut for 14 år siden, har Carsten Eskelund været vidt omkring. Han har optrådt overalt, fra Zulu Comedy Galla'en i Operaen til et festtelt i et industrikvarter lidt udenfor Viborg. Han har lavet masser af radio, været vært på DR2 programmet ”Quiz i en Hornlygte” og i 2012 lavede han sit første soloshow ”Sådan én man selv griner af”, hvor stand-up og teater monolog smeltede sammen