FYSISK USTABIL

– når tre kvinder farer vild i forestillingen om at være i balance med sig selv

Hvad stiller kvinden op, der har læst alle mindfulness-bøgerne, men som ikke kan mærke en skid af det indeni - og som ender med at sidde og stresse på yogamåtten? Hvad gør hende, der er vant til at opnå de mål, hun sætter sig for, undtagen en graviditet - som desperat forsøger at se overskudsagtig ud, mens hun sidder og stikker sit underliv med hormoner? Og hvordan kan det være, at hende, som udadtil har det hele og skiller sig ud, har så lavt et selvværd indadtil – hvorfor føler hun, at hun går i ét med tapetet?

'Fysisk Ustabil' introducerer en helt ny form for fysisk teater, når tre kvindelige akrobater flyver højt og falder dybt i deres livsfortællinger: Ærlige, upassende, komiske og rørende tanker fra en moderne kvindes hverdag formidles gennem krops-artisteri (akrobatik, dans, pole & yoga) og voice-over-stemmer. Scenegulvet og højtalerne fyldes med navlepilleri - alt imens den moderne og afbalancerede overskudskvinde kommer op at slås med sig selv; i form af bid i græsset, kognitive kolbøtter, forfejlede forsøg, tragikomiske trin og fucked up flikflak, som man egentlig desperat havde forsøgt at overlade til backstage-området.

Det gør ondt at miste balancen. Men hvem ved - måske det faktisk ender med at føles helt befriende. At mindreværd kan blive mere værd.

Varighed: 75 min. uden pause.

Idé & instruktion: Christel Stjernebjerg
Artister: Pole-artist & fysisk skuespiller: Camilla Marienhof,
Danser: Anna Kinoshita
Akrobat: Christel Stjernebjerg
Kostumer & scenografi: Mira Vinzents & Christel Stjernebjerg
Lys, lyd & alt-mulig-kvinde bag scenen: Koreograf & danser Linette Stamp

SPILLEDAGE

Entre: 100 kr.

2017
22. nov. AARHUS, Gruppe 38, kl. 20.00
23. nov. AARHUS, Gruppe 38, kl. 20.00

PRESSEN SKREV
****"Fysisk ustabile er nok det sidste, de tre damer i Christel Stjernebjergs nye crazy og meget fysiske danseforestilling er. De er absolut kapable; trekløveret over 30"..."De mestrer alle moderne dans, yoga og akrobatik i en imponerende blanding"..."Det er begavet, intellektuelt og befriende, at kunstnerne kan tage pis på sig selv, men forestillingen rører for alvor, når ironien smides over bord på det lille bådteater." (Kulturtid)

*****"Vi griner af alle deres herlige påfund og mystiske indfald. Vi imponeres over deres kropslige evner i de fysiske udfoldelser, der er mere end dygtigt udførte, i en flot koreografi og med en underholdende og tilsvarende lydside"..."Som publikum forundres jeg over, at jeg på en time og et kvarter, med få midler, føres ind i disse tre kvinders liv og deres kamp for at være i deres samtid. Jeg kan varmt anbefale at gå ind og se dette inciterende teaterstykke, og giver det 5 store kongekroner." (Kulturkongen)

OM INSTRUKTØREN

Christels arbejde som artist og koreograf tæller bla. tre år i Cirque du Soleil (The Beatles 'Love' i Las Vegas), forestillinger på Malmø Opera ('Evita'), Nørrebro Teater ('Oliver med et Twist' & 'Robin in the Hood'), Aalborg Teater ('Alice i Eventyrland'), Folketeatret (‘Peter Pan’) samt diverse TV- og event-produktioner. Hun debuterede som koreograf i 2013, da hun vandt Copenhagen Choreographer's Competition. I 2016 var hun bla. været koreograf på Det Kongelige Teaters 'Kong Arthur' i Ulvedalene.