Godkendt til Formidlingsordningen

HOMAGE

EN HYLDEST TIL FANTASIEN OG DE DRØMME VI ENDNU IKKE HAR MISTET

En kvinde snubler sig vej gennem livet. Hun længes efter noget andet end det som er. Spørgsmålet er om hun tør række ud og risikere sig selv, eller vælger den sikre vej.

HOMAGE er en historie om at blive sig selv og få sorteret larmen fra, så vi kan høre os selv og vores drømme. En poetisk og kærlig påmindelse om at vi kan være med til at skabe det liv vi ønsker.

Historien fortælles i et stilistisk enkel univers, hvor alt er usynligt og kun fantasien sætter grænser.

’Homage’ betyder hyldest og i denne forestilling vil du måske kunne genkende små elementer fra forestillinger som BREVET, Springtime, BLAM og Brunette Bros. Små hilsner til forestillinger som har sat sig spor og inspireret og derfor fortjener en homage.

Af og med: Mette Rønne
Kunstnerisk Konsulent: Hans Rønne
Udviklet i samarbejde med: Daniel Lill og Carsten Eskelund
Musik: Ask Kjærgaard
Foto: www.foto8600.com
Tak til: Teatret Svalegangen, Holger Østergaard, Bevægelsesværkstedet, Cameron Kruse Projects og Anders Brink Madsen

Pressen skrev


5 STJERNER
Frydefuld teaterkunst… hendes virtouse skuespiller-teknik fremdigter rekvisitter, scenografi og hvad der ellers plejer at fylde op på en scene, så at sige ud af den blå luft. Alene ved hjælp af sin krop og dens rigdom af mimisk udtryksfuldhed. Mette Rønnes usynlighedsteater blev med ét bevægende synligt. (Nordjyske)
____
Mette Rønne med en virtuos timing og et kropssprog uden klichéer, for nok er det underholdning, men det er også alvor…Det er moderne mimeteater i særklasse. (Kulturkapellet)
------
Mette Rønne agerer med en stilfærdig poesi, hvad enten hun viser os glæden ved at blive budt op til dans eller smerten ved at blive svigtet.
HOMAGE er i bedste forstand en bagatel, men ikke en uvæsentlig een. Og trods det beskedne format sidder den i sindet længere end mange af de mere omfangs- og ordrige forestillinger.
(CphCulture)
------
4 STJERNER Når først du er tryllebundet, er det nemt at glemme, at du i realiteten kun kigger på en scene med en skuespiller og en stol. (Ungt Teaterblod)

BILLETSALG

10. sep. Sæby, Sæby Scenen UDSOLGT
11. sep.  Magistraten UDSOLGT
14. sep. Brønderslev, BASaren
15. sep. Odsherred teater
17. sep. København, FÅR302
18. sep. København, FÅR302
19. sep. København, FÅR302
21. sep. Musikhuset, Uldum UDSOLGT
23. sep.
Aarhus, Gruppe 38 UDSOLGT
24. sep. Aarhus, Gruppe 38
25. sep. Aarhus, Gruppe 38

26. sep. Aarhus, Gruppe 38 UDSOLGT
28. sep. Odense, Teater Momentum

FORESTILLINGEN ER STØTTET AF
Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje