KUNSTNERISK KRISE

En teater-comedy-trylle bastard.

Kunstnerisk krise er et humoristisk og overraskende kig ind bag scenen, hvor en komiker og magiker skal forberede aftenens show.

Ønsket om at være genial, enestående og helt perfekt omdanner skrivebordet til en krigszone. Forunderlige ting sker da overspringshandlingerne overtager.

Kunstnerisk krise er en sandfærdig historie om de kampe kunstnere oplever i deres arbejde og om hvordan frustration og tvivl truer med at tage magten. Samtidig er det fortælling om at tage valget om at blive voksen, stå ved sig selv og turde give pokker i andres og egne forventninger.

MEDVIRKENDE: Kim Andersen INSTRUKTØR: Mette Rønne MUSIK: Kim Andersen FOTO: Jonas Høholt, Jakob Halskov

PRESSEN SKREV

**** (4,5 stjerner udaf 5 mulige) “A sterling solo performance from  talented magician and performance artist, Kim Andersen.“ (Experiece Aarhus)

**** (4/6) Kim Andersen imponerer på nye områderforløbet igennem forestillingen er ganske velovervejet og veldoseret…Forestillingen er mørk, emotionel og til tider bizar. (Morten Hede, Kulturanmelder)

Publikum bliver hurtigt revet med af tryllerierne og humoren. Kim Andersen står over for en svær rolle, da han ikke har nogen at spille op imod, men nærmest fremfører en lang monolog, hvilket han mestrer godt. Det virker til tider som om, Kim Andersens har improviseret sig frem til rollen, hvilket fungerer godt, og stykket får et dokumentaristisk udtryk, som er en styrke i et så selvreflekterende stykke. (teateranmeldelse.dk)