MAGICMIND

Moderne mentalisme, hypnose og ægte hjernemagi

Martin Petersen er ubestridt en af Danmarks mest erfarne showhypnotisører. Han har hypnotiseret mere end 150.000 publikummer verden over, og modtaget international pris for sit arbejde. Ud over at have optrådt i mere end 10 forskellige lande, er han hypnosekonsulent på det populære program Fuckr med dn hjrne på DR3, har uddannet størstedelen af danske showhypnotisører og er fast brevkasseredaktør på magasinet Psykologi.

Oplev ham live med et show der vender op og ned på det mulige, og hvor deltagerne får en super oplevelse i hypnosens verden.

Han er mester i suggestion og aflæsning af kropssprog. Som en af de absolut dygtigste på verdensplan indenfor hurtig hypnose og showhypnose er Martin mange skridt foran, når det drejer sig om udførelse og brug af hypnose til underholdning. Martins særlige evner for at plante ideer og billeder i bevidstheden på publikum, samt aflæse kropssprog, kan han både afkode og forudsige hvad publikum tænker eller har skrevet ned på et papir han ikke har set.

Måske synes du det lyder som TVprogrammet ’Fuckr med dn hjrne’ og Jan Hellesøe, og det er slet ikke så mærkeligt. Martin var nemlig hypnosekonsulent på programmet og har undervist Jan Hellesøe i hypnose.

Det her er ægte hjernemagi. En superb blanding af håndværk og nytænkning af hvad der er moderne underholdning. Showet indeholder komikken fra stand-up, showstilen fra hypnoseshows og det uforklarlige fra magiske illusioner.

Med særlige memoteknikker og tankestruktur, vil Martin demonstrere hukommelsesteknikker m.m. Han udfordrer fysikkens love, og demonstrerer teknikker der vil få publikum til at måbe.

Det bliver en aften med underholdning i verdensklasse og med glimt i øjet.

KØB BILLET

100,- kr. i online forsalg
120,- kr. i døren
90,- kr. grupper på min. 10 pers.

------------------------------------------

AARHUS d. 22. jan. kl. 21.00  UDSOLGT

VOSTRUP d. 18. feb. kl. 20.00

ULDUM d. 19. feb. kl. 20.00 UDSOLGT

KOLDING d. 20. feb. 20.00

ODENSE d. 21. feb. kl. 20.00 UDSOLGT

BRØNDERSLEV d. 24. feb. kl. 20.00